za-vikhidni-politseyski-v-kiyevi-rozbili-pyat-patrulnikh-avto

За вихідні поліцейські в Києві розбили п’ять патрульних авто

 • 16570 переглядiв

КИЇВ. 10 грудня. УНН. Минулих вихідних в Києві патрульні поліцейські пошкодили п’ять службових автомобілів – зокрема 8 грудня автомобіль патрульної поліції під час переслідування порушника вилетів у кювет. Про це кореспонденту УНН повідомили в прес-службі Патрульної поліції Києва.

"Попередньо під час переслідування транспортного засобу службовий автомобіль не справився з керуванням та з'їхав у кювет. Один потерпілий патрульний звернувся за медичною допомогою, автомобіль отримав механічні ушкодження. Буде ініційоване службове розслідування Департаментом патрульної поліції", - зазначили в Патрульній поліції.

При цьому в прес-службі уточнили, що подія сталась 8 грудня в Оболонському районі Києва. Чи вдалося врешті патрульним затримати порушника, якого вони переслідували, в прес-службі не повідомили.

Нагадаємо, вчора, 9 грудня, в результаті дорожньо-транспортної пригоди службовий автомобіль патрульної служби вилетів на пішохідну частину і збив перехожого.

Вчора вночі у Києві на проспекті Лобановського вночі сталась серйозна дорожньо-транспортна пригода за участю автомобіля патрульної служби, який в'їхав у тролейбус.

Вночі в Києві на вулиці Старобориспільській сталося лобове зіткнення двох автомобілів патрульної служби поліції.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП