zabarikaduvavsya-v-budinku-z-ditinoyu-ta-strilyav-u-politseyskikh-v-nimechchini-strilets-protyagom-34-godin-trimav-misto-v-napruzi

Забарикадувався в будинку з дитиною та стріляв у поліцейських: в Німеччині стрілець протягом 34 годин тримав місто в напрузі

 • 135279 переглядiв

КИЇВ. 12 листопада. УНН. В німецькому містечку Фіріц (Бранденбург) понад 35 годин тривала поліцейська операція проти озброєного чоловіка, який забарикадувався в житловому будинку з дитиною, та періодично стріляв звідти. Про це повідомляє УНН із посиланням на німецький щоденний таблоїд Bild.

Поліція марно намагалася встановити зі стрільцем контакт, потім прогримів вибух, після чого поліція увійшла в будинок та виявила тіло бездиханного чоловіка.

Деталі

Подія відбулась в місті Фіріц у Бранденбурзі із населенням 300 осіб, де в п'ятницю вдень у загострилася ситуація з наданням адміністративної допомоги службі у справах молоді.

Проти сім'ї мали виконати постанову місцевого суду, після чого батько дитини озброївся, а згодом відкрив вогонь у бік поліцейських.

Після цього, він забарикадувався в будинку, де разом із ним опинилися його брат, дружина та син. Екстрені служби годинами марно намагалися встановити з ним зв'язок. За даними поліції, він був «дуже агресивний», зокрема підозрюваний зробив кілька пострілів з будинку в суботу ввечері.

У якийсь момент будинок залишив його озброєний брат і був заарештований, потім втекла дружина з дитиною.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Озброєний чоловік, який в Гамбургу взяв у заручники власну доньку, здався правоохоронцям

Протистояння тривало понад 35 годин. Після того, як в будинку прогримів вибухстрілець був знайдений мертвим.

Причину смерті поки що не озвучено, але повідомляється, у будинку був цілий арсенал зброї.

Згідно інформації змі, стрільцем виявився німець російського походження. Журналісти BILD пишуть про нього, як про фаната "Сталіна і канабісу", а також відзначають публікації фото з військової служби, зображення зброї, військової техніки та державних символів рф.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Франції жінка в чадрі погрожувала "підірвати себе": поліція відкрила вогонь

Українські Національні Новини

Новини Світу