zabudovnik-pokazav-khid-robit-na-zhk-rayduzhniy

Забудовник показав хід робіт на ЖК "Райдужний"

 • 25499 переглядiв

КИЇВ. 6 листопада. УНН. Продовжуються роботи зі зведення нового житлового комплексу "Райдужний" у Дніпровському районі столиці по вул. Кибальчича, 2 у Києві. У Холдинговій компанії "Київміськбуд" показали, на якому етапі наразі проведення робіт, повідомляє УНН.

На сьогодні у будинку №1 проводять монолітні роботи на рівні 14 поверху. Цегляну кладку облаштовують на рівні 3-4 поверхів. У будинку №2 проводиться бетонування ростверка. У будинку №3 закінчили перекладання каналізації, закінчують перекладання теплотраси.

ЖК "Райдужний" – це три 26-поверхових будинки, що зводяться неподалік озера Райдужне в однойменному житловому масиві. У новому комплексі представлені квартири різноманітних планувань, що відповідають потребам найбільш вимогливих покупців. На перших поверхах комплексу запроектовані нежитлові приміщення, у яких з часом будуть відкриті магазини, аптеки, офіси, кав’ярні або дитячі розвиваючі секції. Матиме новобудова і власний дитячий садок.

Купити квартиру у ЖК "Райдужний" до 30 листопада 2019 року можна зі знижкою 13%. Також квартири доступні у розстрочку та у кредит.

Українські Національні Новини

Новини Бізнесу