zabudovnik-pokazav-khid-robit-na-zhk-urlivskiy-2

Забудовник показав хід робіт на ЖК "Урлівський-2"

 • 17891 переглядiв

КИЇВ. 25 червня. УНН. Продовжуються роботи по зведенню нового житлового комплексу "Урлівський-2" у Дарницькому районі столиці. Холдингова компанія "Київміськбуд" показала, як відбуваються роботи, передає УНН.

У компанії "Київміськбуд" повідомили, що на сьогодні у будинку №1 починається виконання вертикальних конструкцій 2-го поверху. У будинку №2 завершено роботи по пальовому полю. Починаються роботи по спорудженню монолітної плити ростверка фундаменту. У будинку №3 продовжується спорудження монолітного каркаса будівлі, зараз виконується перекриття 2-го поверху. У будинку №4 продовжуються монолітні роботи по вертикальних конструкціях 2-го поверху.

"ЖК "Урлівський-2" – це чотири 26-поверхові будинки, об’єднані стилобатом, на якому буде облаштовано закриту територію дворового простору. Тут розмістяться ігрові та спортивні майданчики, лаунж-зони та інші місця для приємного проведення часу і безпечного відпочинку. Також у стилобатній частині запроектовані продуктові магазини, аптеки, кав’ярні, салони краси та інші нежитлові приміщення з різним соціально-побутовим призначенням. Комплекс матиме дворівневий паркінг, що дасть можливість втілити концепцію "двір без машин", - розповіли у прес-службі.

У новому ЖК широкий асортимент квартир різноманітних планувань. 1-кімнатні — від 35 кв.м, 2-кімнатні — від 61 кв.м, 3-кімнатні — від 73 кв.м. Вартість квадратного метра – від 17 947 грн.

Українські Національні Новини

Новини Бізнесу