zafisksovano-pershiy-vipadok-koronavirusu-v-polschi

У Польщі зареєстровано перший випадок COVID-19

 • 20829 переглядiв

КИЇВ. 4 березня. УНН. У Польщі зареєстровано перший випадок коронавірусу. Хворий наразі перебуває у Зеленій Гурі. Про це повідомив міністр охорони здоров'я Польщі Лукаш Шумовський, інформує УНН

"У нас перший випадок коронавірусної інфекції в Польщі. Все пройде згідно з процедур. Пацієнт перебуває в Зеленій Гурі. Усі особи, які мали контакт із зараженим пацієнтом, пройдуть карантин", - йдеться у повідомленні.

Як повідомлялося раніше в УНН, вчора у Чернівецькій області було зафіксовано перший випадок зараження коронавірусом на території України.

Нагадаємо, від коронавірусу в світі одужали вже понад 50 тис. людей. Також перші випадки зараження коронавірусом виявлено ще у чотирьох країнах.

Зазначимо, раніше у ЗМІ поширилась інформація про перший випадок інфікування новим типом коронавірусу в Польщі, однак МОЗ республіки дану інформацію спростовало.

Minister @SzumowskiLukasz w #MZ: Mamy pierwszy przypadek zakażenia koronawirusem w Polsce. Wszystkie procedury zadziałały prawidłowo. Pacjent przebywa w Zielonej Górze.
Wszystkie osoby, które miały kontakt z zakażonym pacjentem zostały objęte kwarantanną. pic.twitter.com/xy9BOAy6Qb

— Ministerstwo Zdrowia (@MZ_GOV_PL) March 4, 2020

Українські Національні Новини

Суспільство