zagadkovo-pomer-eks-golova-lvivskogo-pravogo-sektora

Загадково помер екс-голова львівського "Правого сектора"

 • 29471 переглядiв

ЛЬВІВ-КИЇВ. 18 грудня. УНН. У Львівській області у лікарні від отриманих травм помер 53-річний львів’янин. Наразі слідство встановлює обставини його смерті. Про це повідомили у відділі комунікації ГУ Нацполіції у Львівській області, передає УНН.

"16 грудня о 13:10 на оперативну лінію "102" до поліції від очевидця події надійшло повідомлення про те, що чоловік у місті Червоноград намагається покінчити життя самогубством... Особу чоловіка встановлено – ним виявився 53-річний львів’янин. Від отриманих тілесних ушкоджень він помер у лікарні", – повідомили у поліції.

За фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Призначено судово-медичну експертизу, проводиться досудове розслідування.

З власних джерел кореспонденту УНН стало відомо, що йдеться про львівського громадського діяча, учасника Революції гідності, колишнього голову "Правого сектору" у Львівській області Ігоря Коцюрубу.

Водночас одразу кілька товаришів активіста в соціальних мережах припускають, що він був вбитий.

Нагадаємо, на горищі будинку на Закарпатті знайшли повішеного чоловіка. За повідомленням місцевих ЗМІ, мертвим виявили керівника організації скаутів "Галицька Русь" Кирила Арбатова.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП