zagalna-kilkist-vipadkiv-covid-19-v-malayziyi-perevischila-1-milyon

Загальна кількість випадків COVID-19 в Малайзії перевищила 1 мільйон

 • 18217 переглядiв

КИЇВ. 25 липня. УНН. Кількість випадків Covid-19, зареєстрованих в Малайзії, перевищило мільйонну позначку. Сьогодні, 25 липня, в країні зареєстровано рекордні 17 045 нових випадків, побивши вчорашній рекорд в 15 902. Про це інформує УНН з посиланням на Malay Mail.

Деталі

Загальна кількість заражень COVID-19 в країні становить 1 013 438.

Контекст

Влада Малайзії скасували дію посиленого наказу про контроль за пересуванням (EMCO) і ввела спрощені заходи в більшості місць, включно зі столицею Куала-Лумпур і штат Селангор, починаючи з 20 липня. В рамках першого етапу Національного плану відновлення (PPN), поїздки між районами і між штатами залишається призупиненими.

Влада не дозволяє дітям молодше 12 років перебувати в громадських місцях, крім як для фізичних вправ, медичних, освітніх або надзвичайних обставин. Тільки дві людини з кожної сім'ї можуть покинути своє місце проживання, щоб купити предмети першої необхідності в межах 10 км від місця проживання.

Магазини, які торгують товарами першої необхідності, такі як супермаркети, аптеки і універсальні магазини, можуть працювати з 08:00 до 20:00. Таксі можуть перевозити тільки двох пасажирів за раз. Громадський транспорт може працювати на 50% заповненості. Аеропорти, логістика та порти продовжують працювати.

Станом на 20 липня в штатах Келантан, Паханг, Пенанг, Перак, Перлис, Сабах, Саравак і Теренгану триває другий етап Національного плану відновлення (PPN). Уряди штатів можуть вводити додаткові обмеження понад обмеження, встановлених центральною владою.

Більшості іноземців як і раніше заборонений в'їзд до Малайзії. Винятки передбачені для дипломатів-резидентів, подружжя-іноземців і утриманців громадян Малайзії, власників довгострокових перепусток і іноземних співробітників, що працюють в основних галузях промисловості, і їх утриманців.

Прибулі з більшості країн повинні знаходитися в карантині в спеціально відведених місцях протягом 14 днів. Офіційні особи вимагають 21-денного карантину для дозволених мандрівників з Бангладеш, Індії, Непалу, Пакистану та Шрі-Ланки. Всі мандрівники повинні пройти тести на COVID-19 за три дні до вильоту до Малайзії.

Українські Національні Новини

Новини Світу