zagalom-za-chas-vid-bereznya-vzhe-zvilneno-z-rosiyskogo-polonu-1031-lyudinu-zelenskiy

Загалом за час від березня вже звільнено з російського полону 1031 людину, — Зеленський

 • 229910 переглядiв

КИЇВ. 29 жовтня. УНН. Під час свого вечірнього звернення Володимир Зеленський повідомив, що за час від березня вже звільнено з російського полону 1031 людину, передає УНН.

Деталі

Сьогодні Україна провела черговий обмін, повернувши з ворожого полону 52 людей, черед яких офіцери, медики, сержанти та солдати.

“Сьогодні нам вдалося повернути з російського полону ще 52 людини: 50 наших оборонців і двох цивільних. Серед них – бійці Нацгвардії, Військово-Морських сил, прикордонники, тероборонці.

Андрій Альбов – начальник хірургічного відділення військового шпиталю Маріуполя, він був евакуйований з «Азовсталі». Василь Чаленко – доброволець, тероборонець, командир відділення розвідувального взводу.

Є серед цих 52 і моряк зі Зміїного, а також нацгвардієць, який був захоплений у полон при захисті Чорнобильської атомної станції, і пенсіонер СБУ, якого окупанти забрали в полон у Бучі”, — сказав Президент.

Як зазначив Глава держави, команда, яка займається обмінами, працює постійно. Це Буданов, Єрмак, Усов, Лубінець та інші, хто допомагає.

Цитата

“Загалом за час від березня вже звільнено з російського полону 1031 людину. Дякую всій команді за цей результат!” — додав Зеленський.

Нагадаємо

Кабінет міністрів затвердив постанову, яка дозволить врегулювати питання допомоги й соціального захисту українців, яких було звільнено з полону.

Українські Національні Новини

Політика