zagibel-ditey-vid-vibukhu-prokuratura-vimagaye-aresht-dlya-yikhnogo-didusya

Загибель дітей від вибуху: прокуратура вимагає арешт для їхнього дідуся

 • 9848 переглядiв

КИЇВ. 15 липня. УНН. Прокуратурою Рівненської області погоджено клопотання про обрання запобіжного заходу дідусю, якого підозрюють у причетності до загибелі двох онуків від вибуху. Про це УНН повідомляє з посиланням на прес-службу прокуратури області.

"Прокуратурою області погоджено клопотання слідчого про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, яке скеровано для розгляду до Рівненського міського суду", - йдеться в повідомленні.

Також зазначається, що наразі у кримінальному провадженні слідчими проводяться першочергові невідкладні слідчі (розшукові) дії.

Нагадаємо, у суботу у Дубенському районі Рівненської області вибухнув невідомий предмет, внаслідок чого загинуло двоє дітей.

Як повідомляв УНН, 59-річному жителю Смиги слідчі повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого п. 1 ч. 2 статті 115 (умисне вбивство двох осіб), ч. 1 статті 263 (незаконне поводження з вибуховими речовинами та боєприпасами) та частиною 1 статті 263-1 (незаконне виготовлення бойових припасів, вибухових речовин та вибухових пристроїв) Кримінального кодексу України.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП