zagibel-eksministra-kutovogo-vidkrito-provadzhennya

Загибель ексміністра Кутового: відкрито провадження

 • 13786 переглядiв

КИЇВ. 22 жовтня. УНН. З метою з’ясування усіх обставин падіння гелікоптера, внаслідок чого загинув ексміністр аграрної політики і продовольства Тарас Кутовий, правоохоронці Полтавщини розпочали кримінальне провадження. Про це УНН повідомляє з посиланням на дані пресслужби прокуратури Полтавської області.

"З метою з’ясування усіх обставин, що стали причиною падіння гелікоптера в Оржицькому районі Полтавської області, слідчим відділом ГУНП в області внесені відомості до ЄРДР. Попередня кваліфікація – ст. 291 (порушення чинних на транспорті правил) КК України. Процесуальне керівництво у кримінальному провадженні здійснює прокуратура Полтавської області", - вказали у прокуратурі.

За версією слідства, 21 жовтня 2019 року близько 16:00 на в’їзді в село Тарасенкове Оржицького району Полтавської області на присадибну ділянку одного з господарств упав та загорівся гвинтокрил. У результаті одна людина загинула. 

"При огляді місця події жодних документів та інших речей, які б ідентифікували особу, не виявлено. За попередньою інформацією, на борту повітряного судна, ймовірно, перебував колишній народний депутат України, ексміністр аграрної політики та продовольства України", - повідомили у прокуратурі.

Як підтвердили УНН у МВС, загинув колишній міністр Кутовий, який був пілотом вертольоту.

Наразі у кримінальному провадженні проводяться невідкладні слідчі дії.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП