zagibel-mera-krivogo-rogu-radnik-kazhe-u-miskogo-golovi-bula-zbroya

Загибель мера Кривого Рогу: радник каже, у міського голови була зброя

 • 21231 переглядiв

КИЇВ. 15 серпня. УНН. У Криворізького міського голови Костянтина Павлова, якого сьогодні знайшли мертвим на веранді власного будинку, була зареєстрована зброя. Про це в ефірі одного з телеканалів розповів радник мера Кривого Рогу Андрій Гальченко, передає УНН.

Цитата:

"Я знаю, що у нього була зброя, вона зареєстрована у відповідності до чинного законодавства, і візуально ця зброя схожа на ту, що у нього була", - сказав радник.

При цьому Гальченко додав, що "він (мер Кривого Рогу - ред.) ніколи не ходив на полювання, і для мене теж трошки здивування, що він був з нею, тому що до зброї він відносився достатньо спокійно".

Деталі

Зі слів радника, Костянтин Павлов "був людиною... дуже веселою і життєрадісною, і у нього було дуже багато планів". "Він був у чудовому настрої, я вчора з ним розмовляв", їздив на об'єкти будівництва, додав Гальченко.

"Коли я приїхав сюди, побачив, що він лежить у цих дверях, у домашньому одязі,.. поряд лежала зброя", - зазначив він.

З його слів, він прибув на місце трагедії, бо йому "зателефонував його (мера Кривого Рогу - ред.) помічник". "Він (мер Кривого Рогу - ред.) з ранку не виходив на зв'язок, зателефонувала дружина, попросила помічника приїхати додому, відкрити і подивитися, чому він не виходить на зв'язок, і коли помічник відкрив хвіртку, то, відповідно, побачив жахливу картину. Він зразу передзвонив мені, набрав "102", - розповів Гальченко.

На запитання, чи були у міського голови проблеми фінансового характеру, Гальченко заперечив. На запитання про можливі погрози у бік загиблого посадовця сказав, що нічого не чув.

Доповнення

15 серпня ЗМІ і нардеп повідомили, що мера Кривого Рогу Костянтина Павлова вбито.

Поліція відкрила провадження.

За повідомленнями, після смерті Костянтина Павлова виконувати обов'язки мера Кривого Рогу буде член партії "Слуга народу" Олександр Котляр.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП