zagibel-shkolyarki-cherez-obstrili-na-donechchini-zyavilisya-novi-podrobitsi

Загибель школярки через обстріл на Донеччині: з'явилися нові подробиці

 • 13107 переглядiв

КИЇВ. 28 травня. УНН. Загибель 15-річної школярки у с. Залізне на Донеччині під час ворожого обстрілу попередньо кваліфікували як теракт. Про це повідомили у відділі комунікації ГУНП у Донецькій області, передає УНН.

"Про трагедію до поліції повідомив дідусь загиблої сьогодні близько 12:30. Дитина вийшла у двір, в цей час бойовики відкрили артилерійський вогонь по м.Залізне (Торецького району). Дівчина отримала травми, не сумісні з життям", – йдеться в повідомленні.

На місці події працює слідчо-оперативна група Торецького відділення поліції. Попередньо факт кваліфікували за ст.258 (терористичний акт) КК України.

Як проінформував очільник Донецької військово-цивільної адміністрації Павла Жебрівського на своїй сторінці у Facebook, загибла навчалася у школі, у 9-му класі.

"У селищі Залізне поблизу Торецька загинула 15-річна дівчинка, Дарія – учениця 9 класу ЗОШ номер 7. Три дні тому вона відсвяткувала свій день народження. Дитина перебувала на подвір'ї своєї бабусі у той час, коли туди прилетів великокаліберний снаряд, випущений з рашистських позицій", – написав Жебрівський.

Нагадаємо, під час обстрілів бойовиками мирного селища Залізне на Донеччині загинула неповнолітня дівчинка

Українські Національні Новини

Кримінал та НП