zagibel-sobak-u-dvori-bagatopoverkhivki-na-kiyivschini-politsiya-znayshla-tilo-odniyeyi-sobaki

Загибель собак у дворі багатоповерхівки на Київщині: поліція знайшла тіло однієї собаки

 • 15550 переглядiв

КИЇВ. 25 вересня. УНН. У Вишгороді у лісосмузі знайшли тіло однієї загиблої собаки, яку за повідомленням зоозахисниці застелив у дворі багатоповерхового будинку один із мешканців. Про це журналісту УНН розповіли в пресслужбі поліції Київської області.

"Надійшло повідомлення близько першої години ночі про те, що житель багатоповерхового будинку здійснив декілька пострілів у собак. Поліція виїхала, на місці події, собак не знайшли. Однак пізніше надійшло повідомлення про те, що у лісосмузі у Вишгороді знайшли тіло мертвого собаки", - розповіли в пресслужбі.

За словами пресслужби, слідчо-оперативна група виїхала та виявила, що на тілі собаки є поранення.

"Загиблого собаку забрала зоозахисниця, вона виявила бажання завести загиблу тварину на медичну експертизу щодо встановлення причин загибелі. Матеріали зареєстровано до Єдиного обліку. Якщо будуть підстави, то винесемо до Єдиного реєстру досудових розслідувань", - сказали в пресслужбі.

Нагадаємо, зоозахисниця повідомляла, що у Вишгороді у дворі багатоповерхового будинку мікрорайону Берізки-6 один із мешканців застрелив двох собак із рушниці.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП