zaginuv-pid-chas-boyu-v-ukrayini-v-okupovanomu-krimu-pokhovali-komandira-desantnogo-korablya-tsezar-kunikov

Загинув під час бою в Україні: в окупованому Криму поховали командира десантного корабля "Цезар Куніков"

 • 110020 переглядiв

КИЇВ. 18 квітня. УНН. В окупованому Севастополі поховали командира великого десантного корабля "Цезар Куніков" 197 бригади десантних кораблів Чорноморського флоту Росії, капітана 3 рангу Олександра Чирву. Про це у своєму телеграм-каналі повідомив російський голова Севастополя Михайло Розвожаєв, передає УНН із посиланням на "Крим.Реалії".

Деталі

"Олександр Григорович народився у Севастополі. Закінчив філію ВУНЦ ВМФ Військово-морської академії Військово-морського інституту радіоелектроніки ім. О.С. Попова. У 2015 та 2016 роках брав участь у проведенні спеціальної операції на території Сирійської Арабської Республіки", – заявив Развожаєв.

Він уточнив, що Чирва помер від ран, отриманих у бою на материковій частині України. Інших подробиць Розвожаєв не навів.

Нагадаємо

У Севастополі 31 березня поховали трьох російських моряків з великого десантного корабля "Новочеркаськ", які загинули під час російсько-української війни.

24 березня Генеральний штаб Збройних сил України повідомив, що в окупованому Бердянську було знищено великий десантний корабель Росії "Саратов", а великі десантні кораблі РФ "Цезар Куніков" та "Новочеркаськ" зазнали пошкоджень.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі