zagostrennya-na-donbasi-ukrayina-napravila-notu-obsye-u-zvyazku-iz-poranennyami-11-biytsiv-zsu

Загострення на Донбасі: Україна направила ноту ОБСЄ у зв'язку із пораненнями 11 бійців ЗСУ

 • 19411 переглядiв

КИЇВ. 27 лютого. УНН. Українська сторона Спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін (СЦКК) направила письмову ноту до СММ ОБСЄ у зв'язку з пораненнями 11 військовослужбовців ЗС України російськими найманцями в п'ятницю, повідомляє українська делегація в Тристоронній контактній групі з врегулювання ситуації на Донбасі (ТКГ), пише УНН.

Деталі

За даними української делегації, учора, 26 лютого внаслідок обстрілів російськими військами наших позицій в районі Водяного отримали поранення дев’ять військовослужбовців ЗС України (ще один військовослужбовець отримав поранення в іншому районі, внаслідок підриву на поки невстановленому вибуховому пристрої), а потім ще один - кульове поранення ноги.

Стан поранених задовільний, їм надано медичну допомогу.

Цитата

"Українська сторона СЦКК направила відповідні ноти до СММ ОБСЄ. Чекаємо також відповідної реакції держав-партнерів та керівництва міжнародних організацій", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо

Пресслужба штабу ООС повідомила, що протягом минулої доби, 26 лютого, збройні формування Російської Федерації чотирнадцять разів порушили режим припинення вогню в районі проведення операції Об'єднаних сил, в тому числі - із забороненого озброєння.

Українські Національні Новини

Суспільство