zagroza-yaderniy-bezpetsi-dvi-krilati-raketi-voroga-zafiksuvali-nad-obyektom-khmelnitskoyi-aes

Загроза ядерній безпеці: дві крилаті ракети ворога зафіксували над об'єктом Хмельницької АЕС

 • 530446 переглядiв

КИЇВ. 25 квітня. УНН. Дві крилаті ракети ворога сьогодні, 25 квітня, вранці пролетіли над об'єктом Хмельницької АЕС, повідомила НАЕК "Енергоатом" у Telegram, зазначивши, що ракети загрожували ядерній безпеці України та світу, пише УНН.

Цитата

"Ще дві крилаті ракети загрожували ядерній безпеці України та світу. Сьогодні, 25 квітня 2022 року, о 08:10 над водоймою-охолоджувачем Хмельницької АЕС були зафіксовані дві крилаті ракети, випущені російськими військовими..." - повідомили у НАЕК.

Деталі

В Енергоатомі наголосили, що "російські збройні сили знову бездумно обстрілюють територію України, випускаючи крилаті й інші стратегічно-тактичні ракети в максимально критичній близькості до ядерних об’єктів".

"Це черговий акт ядерного тероризму, яких від початку військової агресії росії проти Україні стає дедалі більше. Російську агресію в Україні необхідно зупинити якнайшвидше. Адже в небезпеці – під загрозою чергової ядерної катастрофи – весь світ!" - наголосили в Енергоатомі.

Раніше

Зранку 25 квітня майже по свій Україні лунала повітряна тривога.

У соцмережах повідомляють про вибухи у декількох регіонах. Наразі повідомлення про вибухи надійшли з Вінницької, Рівненської областей, на Львівщині спрацювала ППО.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Вночі окупанти обстріляли населений пункт Дніпропетровщини

     • 148197 переглядiв

    У Страсбурзі сьогодні розпочнеться сесія ПАРЄ: порядок денний

     • 219695 переглядiв