zagrozi-teritorialniy-tsilisnosti-ukrayini-nadzvichayno-visoki-poroshenko

Загрози територіальній цілісності України надзвичайно високі – Порошенко

 • 8870 переглядiв

КИЇВ. 18 січня. УНН. Ризики і загрози українському суверенітету та територіальній цілісності залишаються надзвичайно високими, як і загроза безпеці та стабільності для всіх країн Європи та світу. Про це заявив Президент України Петро Порошенко, виступаючи у Львові, передає УНН.

“Ризики і загрози нашому суверенітету, нашій територіальній цілісності залишаються все ще дуже високими, як і загроза для безпеки, стабільності для всіх країн Європи та світу”, - сказав Президент

За його словами, саме з цієї причини Україна разом із партнерами не лише шукає врегулювання існуючих викликів, але й безпосередньо готується абсолютно адекватно реагувати на них.

“Найкращий спосіб захиститись від агресора — це готовність до гідної оборони та відсічі будь-якого нападу”, — наголосив Порошенко.

Раніше Порошенко заявив, що на засіданні Ради національної безпеки і оборони, яке відбулось 17 січня, було затверджено державне оборонне замовлення на 2018 рік, де передбачено розширення оборонного співробітництва з Канадою і США

Українські Національні Новини

Політика