zakhid-maye-rozumiti-scho-ukrayina-zaprovadzhuye-reformi-v-chas-viyskovoyi-agresiyi-rf-parubiy

Захід має розуміти, що Україна запроваджує реформи в час військової агресії РФ - Парубій

 • 9106 переглядiв

КИЇВ. 9 червня. УНН. Захід має чути та розуміти, що Україна запроваджує реформи в час військової агресії Росії. Про це сьогодні сказав голова Верховної Ради України Андрій Парубій під час другої міжпарламентської конференції "Грузія, Молдова та Україна: посилення міжпарламентського компоненту регіонального і безпекового співробітництва та розвиток взаємодії з ЄС та НАТО" у Києві, передає кореспондент УНН.

"Наші країни мають чути західні. Але й Захід має чути наші країни. І має розуміти контекст, в яких сьогодні умовах ми проводимо реформи", - сказав він.

Парубій наголосив, що реформи запроваджуються в час військової агресії, й у час, коли проти України, Молдови і Грузії здійснюються дуже потужні гібридні атаки.

"І тому має бути порозуміння і глибший діалог між нами", - зазначив голова парламенту.

Як повідомляв УНН, реформи у сфері виробництва газу в Україні поки що не є достатньо ефективними, оскільки поки що тільки збільшила видобуток палива компанія "Укргазвидобування". Про це сьогодні сказав член Європейської комісії, керівник напрямку "Енергетика та навколишнє середовище" Торстен Воллерт під час панельної дискусії "Три складові енергобезпеки України: реформи, інвестиції, євроінтеграція".

Українські Національні Новини

Політика