zakhisnik-shakhtarya-rozpoviv-pro-skhemu-gri-dinamo-pered-ukrayinskim-klasiko

Захисник "Шахтаря" розповів про схему гри "Динамо" перед українським класико

 • 9283 переглядiв

КИЇВ. 4 квітня. УНН. Бразильський оборонець "Шахтаря" Ісмаїлі поділився очікуваннями від майбутнього чвертьфіналу Кубка України із київським "Динамо". Слова гравця приводить клубний сайт "гірників", передає УНН.

"Нас чекає дуже складна гра. "Шахтар" - "Динамо" - це українське класико. Далі пройде лише одна команда - ми розраховуємо тільки на перемогу. Важливо якомога швидше відновитися після "Олександрії", щоб бути готовими до Кубка. Зараз починаємо вивчати "Динамо". Містер пояснить нам важливі тактичні моменти, і, сподіваюся, в неділю ми будемо стовідсотково готовими і зможемо добре себе показати", - розпочав фулбек.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Шахтар" з виграшу розпочав виступи у другому етапі УПЛ

Також Ісмаїлі вважає, що "динамівці", як і всі інші суперники, закриваються в обороні проти "Шахтаря".

"Динамо" або інший суперник - найчастіше вони закриваються в обороні і просто чекають помилки з нашого боку, щоб забити гол. Для нас важливо весь час залишатися сконцентрованими. Якщо не будемо помилятися в наших атаках, то не будемо і втрачати м'яч. "Шахтар" завжди забиває, і поступово в ході матчу ми теж зробимо це. Головне - не пропускати. Ми будемо боротися і постараємося пройти в півфінал", - додав Ісмаїлі.

Додамо, що матч 1/4 фіналу Кубка України "Шахтар" – "Динамо" відбудеться 7 квітня в Харкові на ОСК "Металіст".

Українські Національні Новини

Спорт