zakhist-gladkovskogo-povidomiv-pro-namir-schodo-vnesennya-zastavi

Захист Гладковського повідомив про намір щодо внесення застави

 • 11036 переглядiв

КИЇВ. 19 жовтня. УНН. Сторона захисту рекомендувала колишньому першому заступнику секретаря РНБО Олегу Гладковському внести заставу у розмірі понад 10 млн грн – скоріш за все її буде внесено зранку в понеділок, 21 жовтня. Про це заявив журналістам адвокат Руслан Волинець, повідомляє кореспондент УНН.

"Це питання (внесення застави - ред.) ми щойно обговорили. Звичайно, я буду максимально рекомендувати, щоб ми заставу вносили, тому що, не зважаючи на те, що ми з цією ухвалою не згодні, але вона є, і ми повинні її виконувати. Відповідно до цього мої рекомендації Гладковському - вносити заставу, отримати всі реквізити, відповідно вносити гроші. І нехай на нас поширюються обов’язки, визначені заставою – браслет тощо. Але ми беремо на себе зобов’язання виконувати зміст цієї ухвали до тих пір, поки, сподіваюсь, вона не буде скасована апеляційним Вищим антикорупційним судом", - сказав він.

На питання про те, чи буде вносити заставу сам Гладковський, адвокат зазначив: "Звичайно, не він".

"Фізично він навіть можливості такої мати не буде. Він буде перебувати в ізоляторі тимчасового тримання. Буде визначена інша особа – поки не знаю, хто", - повідомив захисник.

На питання, чи буде заставу внесено у понеділок вранці, він підтвердив: "Скоріш за все, у понеділок вранці".

Нагадаємо, сьогодні Вищий антикорупційний суд України оголосив про обрання запобіжного заходу Гладковському у вигляді тримання під вартою із заставою у розмірі понад 10 млн грн

Українські Національні Новини

Кримінал та НП