zakhist-poprosiv-sud-vidpustiti-nasirova-u-davos

Захист попросив суд відпустити Насірова у Давос

 • 12022 переглядiв

КИЇВ. 24 січня. УНН. Адвокат екс-голови Державної фіскальної служби Романа Насірова подав клопотання про повернення обвинуваченому паспорту для виїзду за кордон, мотивуючи це запрошенням на форум у Давосі. Про це повідомляє САП, передає УНН.

"Стороною захисту у судовому засіданні подано клопотання про повернення обвинуваченому паспорту для виїзду за кордон, мотивуючи це "...запрошенням для участі у Всесвітньому економічному форумі в м. Давосі, Швейцарської Конфедерації як кандидата в Президенти України, суспільного та політичного лідера"", - йдеться у повідомленні.

У відомстві додали, що інформації про те, хто саме запросив підсудного у м. Давос, так само як і саме запрошення в матеріалах та тексті клопотання відсутні та суду надано не було.

За результатами розгляду заявленого клопотання судом відмовлено у його задоволенні.

"Через обмежений час судового засідання, який зумовлений у тому числі тривалим розглядом заявленого клопотання та режимом роботи суду, прокурорами зачитано лише 16 сторінок обвинувального акту, а усього – 435 з 774 сторінок", - додали у антикорупційній прокуратурі.

Наступне судове засідання призначено на 10:00 год. 29 січня 2019 року.

Нагадаємо, екс-голова Державної фіскальної служби Роман Насіров написав до Кабінету міністрів України заяву про відпустку  на час президентської передвиборчої кампанії.

Українські Національні Новини

Політика