zakhist-vidmovivsya-vid-oskarzhennya-zapobizhnogo-zakhodu-meru-uzhgoroda

Захист відмовився від оскарження запобіжного заходу меру Ужгорода

 • 9286 переглядiв

КИЇВ. 24 вересня. УНН. Сторона захисту міського голови Ужгорода Богдана Андріїва відкликала скаргу на обрання йому запобіжного заходу. Про це повідомляє прес-центр Судової влади України, передає УНН.

"24 вересня в судовому засіданні захисники міського голови Ужгорода підтримали раніше подану заяву про відкликання апеляційної скарги щодо застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави. За результатами апеляційного розгляду суд постановив: апеляційне провадження закрити", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, міський голова Ужгорода Богдан Андріїв, якого напередодні суд взяв під варту із правом внесення застави, 6 вересня вийшов під заставу.

Як повідомляв УНН, сума застави складає 440 тисяч гривень.

Нагадаємо, правоохоронці з'ясовують роль міського голову Ужгорода у можливому сприянні керівникам товариства, підозрюваних у привласненні коштів. У зв'язку з цим йому вручили підозру. Водночас у міськраді запевнили, що офіційна документація, яка підтверджує відсутність матеріальних збитків при реконструкції культурно-історичного центру "Совине гніздо", наявна.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП