zakhoplennya-rosiyskogo-litaka-pidozryuvanomu-naznacheno-psikhiatrichnu-ekspertizu

Захоплення російського літака: підозрюваному назначено психіатричну експертизу

 • 7534 переглядiв

КИЇВ. 23 січня. УНН. Чоловіку, затриманому у Росії після спроби захоплення пасажирського літака рейсу Сургут – Москва, призначено психіатричну експертизу. Про це повідомляє УНН з посиланням на ТАСС.

За свідченням бортпровідниці російського літака, 41-річний Павло Шаповалов у своїх спробах захопити контроль над літаком виглядав дуже впевнено і тверезо, тому до його слів віднеслись з пересторогою.

"Він заявив, що у нього є зброя, і у випадку, якщо ми не виконаємо його прохання, він застосує цю зброю проти пасажирів та екіпажу", - розповіла працівниця "Аерофлоту".

За інформацією Слідчого комітету Росії, наркотичних речовин та алкоголю в крові Шаповалова не знайдено.

"Враховуючи неадекватність його поведінки на борту літака і тяжкість скоєного злочину, обвинувачуваному призначено психолого-психіатрична експертиза", - зазначили у Комітеті.

Нагадаємо, у Росії пасажир авіарейсу Сургут – Москва змусив екіпаж змінити траекторію польоту літака і посадити його у Ханти-Мансійську.

До літака, що зробив позапланову посадку, стягнули силовиків, які згодом схопили підозрюваного. За свідченням очевидців, він поводив себе як п’яний. 

Українські Національні Новини

Новини Світу