zakhoplennya-zaruchnikiv-u-lutsku-robotu-miskradi-pripinili-zavchasno

Захоплення заручників у Луцьку: роботу міськради припинили завчасно

 • 18592 переглядiв

КИЇВ. 21 липня. УНН. Працівників Луцької міської ради відпустили додому раніше у зв’язку з тим, що на Театральній площі взяли в заручники автобус з людьми. Про це кореспонденту УНН повідомили у Луцькій міській раді.

"Зараз міська рада вже не працює… Сьогодні через замінування на Театральній, тобто те, що там заручники, то нас позакривали і відпустили. На годинку скорочений робочий день був", - повідомили у Луцькій міській раді.

Зазначимо, "луцький терорист" Максим Кривош вже понад сім годин утримує заручників в автобусі у Луцьку. У СБУ повідомляють, що в автобусі 10 заручників, серед них є діти.

Пізніше стало відомо, що син однієї з заручниць зробив запис розмови з "луцьким терористом".

Як повідомлялося раніше, з'явилося відео, як "луцький терорист" потрапив в автобус. Також біля автобуса із заручниками у Луцьку пролунав вибух, правоохоронцями знешкоджено гранату, яку кинув зловмисник.

Нагадаємо, зранку у центрі Луцька чоловік із вибухівкою та зброєю захопив автобус із заручниками, у місті та області введено оперативний план "Заручник". У поліції повідомляли, що в автобусі перебуває близько 20 осіб. Наразі постраждалих немає. Пізніше СБУ уточнила кількість заручників.

Свої "вимоги" чоловік, який захопив заручників, опублікував у Twitter та записав відповідне відео-звернення.

Також стало відомо, що чоловік, який захопив заручників, зателефонував о 9:25 у поліцію, представився ім’ям Максим Плохой. Пізніше Геращенко назвав ім'я підозрюваного. Ним виявився Максим Кривош.

Як повідомлялося раніше в УНН, за інформацією поліції, чоловік, який захопив заручників у Луцьку, на контакт не йде. Також очевидці подій помітили у місті важку техніку.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП