zakon-pro-dezinformatsiyu-sche-obgovoryuvatimetsya-minimum-dva-misyatsi-borodyanskiy

Закон про дезінформацію ще обговорюватиметься мінімум два місяці – Бородянський

 • 15350 переглядiв

КИЇВ. 11 лютого. УНН. Закон про дезінформацію ще щонайменше обговорюватиметься два місяці для того, щоб він дійсно захищав інформаційний простір, і його не можна було використати у інший спосіб. Про це під час брифінгу повідомив міністр культури, молоді та спорту України Володимир Бородянський, передає УНН.

У відповідь на запитання, коли закон про дезінформацію перейде до Ради та як ви відноситесь до міжнародної критики та взагалі критики, Бородянський зазначив:

"Взагалі до критики відношусь дуже добре, критика покращує розуміння того, де ти знаходишся, що треба покращувати і куди рухатися".

"Ми продовжили терміни обговорювання закону, він ще найменше буде обговорюватися два місяці, покращуватиметься зі спільнотами. Ми проводимо консультації, круглі столи постійно покращуючи цей закон, роблячи його таким, який буде захищати інформаційний простір, і щоб цей закон не можна було використати в інший спосіб, ніж передбачено самим законом", - додав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Європейська федерація журналістів розкритикувала закон Бородянського про дезінформацію

Окрім того, міністр наголосив, що вже було велике обговорення щодо закону про дезінформацію.

"Було велике обговорення, була стратегічна сесія, ми зібрали багато зауважень до закону, зараз ми опрацьовуємо, і перейдемо до роботи у малих групах", - повідомив він.

Як раніше повідомляв УНН, ряд членів комітету Верховної Ради з питань гуманітарної та інформаційної політики виступили з заявою через законопроект про дезінформацію, який пропонує очільник Мінкульту Володимир Бородянський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В ОБСЄ виказали стурбованість законопроектом Мінкульта про дезінформацію

Нагадаємо, раніше міністр Бородянський заявив, що законопроект про дезінформацію продовжать доопрацьовувати.

Українські Національні Новини

Політика