zakon-pro-natsbezpeku-v-parlamenti-mozhut-rozglyanuti-7-chervnya-nardep

Закон про нацбезпеку в парламенті можуть розглянути 7 червня – нардеп

 • 14996 переглядiв

КИЇВ. 24 травня. УНН. Комітет розраховує винести закон про нацбезпеку в сесійну залу парламенту для другого читання вже 7 червня. Про це кореспонденту УНН заявив народний депутат України, член комітету ВР з питань нацбезпеки та оборони Іван Вінник.

"На засіданні комітету (з нацбезпеки – ред.) було затверджено нову структуру закону про нацбезпеку. Ми заповнюємо його змістом – з понеділка розпочнуть роботу робочі групи. Пропозиції щодо урахування депутатських правок ми підготували, щодо розширення змісту тексту. Ми очікуємо, що вже 7 червня законопроект про нацбезпеку винесуть на розгляд сесійного залу у другому читанні. Це наш конкретний план", - повідомив І.Вінник.

Як повідомляв УНН, в законопроект про нацбезпеку внесено новий розділ зі сфери забезпечення національної безпеки. Про це після засідання комітету з оборони і нацбезпеки заявив народний депутат України Іван Вінник.

Нагадаємо, у законопроекті “Про національну безпеку” блок про інформаційну безпеку буде прописаний так, що певні телеканали не зможуть займатися провокаціями.

Українські Національні Новини

Політика