zakoni-yaki-mozhut-obmezhiti-svobodu-slova-priynyati-ne-budut-yermak

Закони, які можуть обмежити свободу слова, прийняті не будуть – голова ОПУ

 • 20176 переглядiв

КИЇВ. 12 лютого. УНН. Закони, які можуть обмежити свободу слова в Україні прийняті Верховною радою не будуть. Про це під час брифінгу повідомив керівник Офісу Президента Андрій Єрмак, передає кореспондент УНН.

Відповідаючи на питання, яка ваша думка, щодо закону про дезінформацію, він зазначив: "Я особисто не бачив проекту цих законів, обов’язково перегляну і тоді у мене буде особиста думка щодо цих законів".

"Але я можу вам гарантувати і сказати від імені Президента України, що він є гарантом свободи слова і вільних медіа. Тому ніяких законів, які якимось чином обмежили сьогодні права свободи слова в нашій країні не буде прийнято. Тому це робота Верховної Ради, безумовно ми будемо слідкувати за нею, але я хочу вас запевнити, що Президент завжди буде гарантом свободи слова", - додав він.

Нагадаємо, Президент України Володимир Зеленський 11 лютого звільнив Андрія Богдана з посади керівника Офісу Президента України і призначив на цю посаду свого до цього часу помічника Андрія Єрмака.

Андрій Єрмак до нового призначення був помічником Президента України з 21 травня 2019 року.

Раніше повідомлялося, що за словами міністра Бородянського, закон про дезінформацію ще щонайменше обговорюватиметься два місяці для того, щоб він дійсно захищав інформаційний простір, і його не можна було використати у інший спосіб.

Українські Національні Новини

Політика