zakonodavtsi-ukhvalili-za-osnovu-zakonoproekt-pro-zabezpechennya-dostupu-zakhisnika-do-osobi

Законодавці ухвалили за основу законопроект про забезпечення доступу захисника до особи

 • 10246 переглядiв

КИЇВ. 29 жовтня. УНН. Народні депутати ухвалили в першому читанні проект закону про забезпечення доступу захисника до особи, яка має право на захист. Відповідне рішення підтримали 332 народних депутати, передає кореспондент УНН.

Проект Закону 2063 про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо забезпечення доступу захисника до особи, яка має право на захист, направлений на вдосконалення механізму реалізації права на захист в кримінальному провадженні, на стадії відбування покарання.

Мета досягається шляхом унормування права захисника без обмеження часу і кількості мати побачення з особами, що потребують такого захисту, у робочі, вихідні, святкові, не робочі дні. Ухвалення законопроекту сприятиме реалізації права на захист, невідкладному доступу захисника до осіб, які потребують його допомоги.

Нагадаємо, сьогодні на пленарному засіданні Верховна Рада планує розглянути законопроекти щодо надання статусу та соціальних гарантій учасникам АТО та щодо забезпечення особистого голосування народними депутатами України.

Українські Національні Новини

Політика