zakonodavtsiv-ssha-mozhut-perevesti-na-distantsiyniy-rezhim-robotu-cherez-koronavirus

Законодавців США можуть перевести на дистанційний режим роботу через коронавірус

 • 12173 переглядiв

КИЇВ. 8 березня. УНН. Палата представників Конгресу США готується до можливого переведення штатних співробітників Конгресу на віддалену роботу в зв'язку зі спалахом коронавірусу у країні. Про це повідомляє УНН із посиланням на Голос Америки. 

Підготовка до такого варіанту розвитку подій почалася «у зв'язку з унікальними і незвичайними обставинами, пов'язаними зі спалахом коронавіруса», - зазначає видання.

Американські фінансові регулятори також готують плани на випадок непередбачених обставин, тому що випадки інфікування COVID-19 вже зафіксовані у Вашингтоні, а також в Нью-Йорку, Сан-Франциско і Нью-Джерсі. У всіх цих містах є офіси і представництва таких регулюючих органів, як Комісія з цінних паперів і бірж, Комісія з торгівлі товарними ф'ючерсами і банківські регулятори.

За даними Reuters, ці відомства дозволяють співробітникам частіше працювати у віддаленому режимі, також обмежуються відрядження і скасовуються конференції.

Нагадаємо, станом на ранок неділі загальна кількість померлих від пневмонії, викликаної новим коронавірусом SARS-CoV-2, у світі складає 3,592 особи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: МОЗ запустило Telegram-бот щодо коронавірусу

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    ООС: бойовики 6 разів обстріляли українські позиції

     • 10856 переглядiв