zakonoproekt-pro-spetskonfiskatsiyu-porushuye-konstitutsiyu-nardep

Законопроект про спецконфіскацію порушує Конституцію – нардеп

 • 7867 переглядiв

КИЇВ. 9 грудня. УНН. Неприйнятий вчора законопроект про спецконфіскацію є антиконституційним, адже кожен громадянин має право на власність. Про це в ефірі "5 Каналу" сказав народний депутат від "Блоку Петра Порошенка" Борислав Розенблат, передає УНН.

"Цей закон порушує закон про Конституцію. Кожен громадянин України має право на власність. Якщо будь-яким законом це передбачено і скасовано – це є антиконституційно. Це неприпустимо. Тому я не підтримав його в читанні, але голосував на повернення його до суб’єкту законодавчої ініціативи, і повернення до комітету", - сказав парламентар.

На його думку, провал цього законопроекту не ставить під загрозу прийняття бюджету-2018, де закладені показники, виходячи саме з цього законопроекту.

"У нас ще є багато законопроектів, які чекають вже роками прийняття. Це і питання бурштину, і грального бізнесу, і приватизації…", - зазначив Б.Розенблат.

Раніше народний депутат, перший заступник Голови депутатської фракції Андрій Тетерук повідомив, що Верховна Рада може розглянути законопроект про спецконфіскацію на наступному пленарному тижні, до розгляду проекту бюджету на 2017 рік.

Українські Національні Новини

Політика