zakonoproiekt-pro-mobilizatsiiu-komitet-rady-rozghlianuv-vsi-4269-pravok-nardep

Законопроєкт про мобілізацію: комітет Ради розглянув всі 4269 правок - нардеп

 • 27726 переглядiв

Парламентський комітет з питань національної безпеки, оборони та розвідки завершив розгляд усіх 4269 поправок до законопроєкту про мобілізацію, і Верховна Рада може розпочати розгляд документа вже за два тижні.

Парламентський комітет з питань національної безпеки, оборони та розвідки сьогодні на сьогоднішньому своєму засіданні завершив розгляд всіх 4269 поправок до законопроєкту щодо мобілізації. Через два тижня Верховна Рада може перейти до розгляду документа, повідомив у п'ятницю народний депутат Ярослав Железняк, пише УНН.

"Комітет з питань оборони сьогодні завершив розгляд  всіх 4269 правок до законопроєкту про мобілізацію", - написав Железняк у Telegram. 

Втім, він вказав, що поки не можна сказати щодо документ готовий на 100%.

 За його словами, законопроєкт ще чекає пару етапів до голосування у другому читанні. Очікується ще розгляд додаткових комітетських правов. Крім того, треба треба ще рішенням комітету затвердити всю таблицю.

"Виглядає так, що вже зрозуміло, що через два тижня Рада перейде до розгляду питання в залі Парламенту", - зауважив Железняк. 

Додатково

Верховна Рада проголосувала у першому читанні за урядовий законопроєкт № 10449, який передбачає зміни у законодавство про мобілізацію, 7 лютого. У парламенті наголошували, що до другого читання законопроєкт матиме зміни. Зокрема, у монобільшості вказували, що до другого читання будуть шукати компроміси щодо відстрочки від військової служби для аспірантів, арешту рахунків тощо.

Що передбачає новий закон про мобілізацію: роз'яснення Міноборони 27.03.24, 19:17 • [views_0]