zakopuvali-zazhivo-u-zvilnenomu-selischi-piski-radkivski-viyavili-kativnyu

"Закопували заживо": у звільненому селищі Піски-Радьківські виявили катівню

 • 379063 переглядiв

КИЇВ. 4 жовтня. УНН. У Харківській області в звільненому селищі Піски-Радьківські слідчі виявили приміщення, в якому російські окупанти катували людей. Про це повідомив Начальник Слідчого управління ГУНП в Харківській області Сергій Болвінов, передає УНН.

Цитата

"Сусіди постійно чули звідти крики. Слідчі знайшли жахливу катівню в с. Піски-Радьківські. Після деокупації області до поліції надходять заяви про колаборантів, злочини армії рф, а також свідчення місцевих жителів. Після звільнення села Піски-Радьківські до поліції звернулись місцеві мешканці, що в підвалі одного з домів утримували полонених - місцевих мешканців, АТОвців та полонених з ЗСУ", - йдеться в повідомленні.

Деталі 

Зазначається, що наразі поліції відомо про катування закопування, викопування в землю заживо та застосування противогазу з тліючою ганчіркою.

Також в катівні знайдені фалоімітатор, коробку з вирваними зубними протезами, дроти з мотузками і лист з опитуванням одного з чоловіків, які були тут.

Наголошується, що поліції відомі ПІБ військовослужбовців, над якими знущались російські окупанти.

"Слідчі та прокурори працюють над встановленням усіх фактів, які відбулися у цій катівні. Правосуддя знайде кожного винного", - додав Болвінов.

Нагадаємо 

У селищі Великий Бурлук на Харківщині після деокупації у відділку поліції виявили ще одну катівню російських окупантів.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі