zalezhnist-rosiyi-vid-iranskoyi-zbroyi-zrostaye-isw

Залежність росії від іранської зброї зростає, — ISW

 • 428743 переглядiв

КИЇВ. 2 листопада. УНН. Американський інститут вивчення війни (ISW) у новому зведенні переказує повідомлення з українських та американських джерел про те, що іранці збираються поставити росії нові партії дронів, а також балістичні ракети, і висловлює припущення, що це веде до зростання залежності росії від іранської зброї, передає УНН.

Деталі

За даними української розвідки, а також західних експертів, з якими поговорив американський телеканал CNN, Іран найближчим часом відправить росії сотні нових дронів-камікадзе, якими країна-агресор б'є по цивільній інфраструктурі України, а також тактичні балістичні ракети ближнього радіусу дії.

Цитата

“росія, швидше за все, домовилася про додаткові поставки іранської зброї через виснаження її власних запасів крилатих ракет і дронів під час війни в Україні, особливо за час російської кампанії проти української критично важливої ​​інфраструктури. росія, ймовірно, продовжить завдавати удари дронами та ракетами по критично важливій інфраструктурі, намагаючись компенсувати провали її конвенційних сил на фронті", - пишуть аналітики.

Нагадаємо

Іран готується відправити приблизно 1000 додаткових одиниць зброї, включаючи балістичні ракети малого радіусу дії “земля-земля” і більше ударних безпілотників до росії для використання у війні проти України.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Залежність росії від іранської зброї зростає, — ISW

     • 428743 переглядiв

    Північна Корея запустила 10 балістичних ракет у різних напрямках

     • 336450 переглядiв

    SpaceX запустила ракету Falcon Heavy вперше за три роки

     • 287288 переглядiв

    США виділили 47,6 млн доларів на допомогу Україні у розмінуванні

     • 226028 переглядiв