zalizni-lyudi-dzhonson-podyakuvav-ukrayinskim-zaliznichnikam

"Залізні люди": Джонсон подякував українським залізничникам

 • 189675 переглядiв

КИЇВ. 10 квітня. УНН. Прем’єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон записав відеозвернення до українських залізничників, в якому подякував їм за роботу. Також політик висловив співчуття щодо ракетного удару окупантів по вокзалу Краматорська. Про це повідомляє УНН із посиланням на Telegram Укрзалізниці.

Цитата

"Вітаю, це Борис Джонсон, прем'єр-міністр Сполученого Королівства. Я на борту фантастичного поїзда Укрзалізниці до Києва з Польщі. Просто хотів висловити вам величезну подяку — всій команді залізничників — за те, що ви робите.

Я чув, що вас тут називають "залізні люди". Це, звісно, пов'язано з вашою залізничною індустрією, але водночас відображає і ваш дух, справжній український дух, який українці демонструють у спротиві жахливій агресії росії.

Я глибоко співчуваю вашим втратам та подумки з постраждалими залізничниками в Краматорську. Я хочу, щоб ви знали: Сполучене Королівство підтримує вас у цій боротьбі!" — сказав Джонсон.

Нагадаємо

9 квітня Борис Джонсон прибув до Києва, щоб зустрітися з президентом України Володимиром Зеленським.

Після зустрічі Джонсон анонсував новий пакет фінансової та військової допомоги для України.

Керівник Офісу президента України Андрій Єрмак повідомив, що розмова Зеленського і прем'єр-міністра Великої Британії була дуже насиченою і конструктивною. Чекати на результати залишилося недовго.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі