zalizuyemo-rani-i-v-striy-ptashka-opublikuvala-pershiy-dopis-pislya-zvilnennya-z-polonu

"Зализуємо рани і в стрій": Пташка опублікувала перший допис після звільнення з полону

 • 335618 переглядiв

КИЇВ. 24 вересня. УНН. Парамедикиня Катерина Поліщук ("Пташка"), захисниця Азовсталі, яку разом з іншими 214 українськими військовими звільнили в результаті обміну, опублікувала у Instagram перший допис і фото після повернення в Україну. Про це повідомляє УНН.

Цитата

У сторіз "Пташка" подякувала всім за привітання, теплі слова, а також за боротьбу за її волю.

"Зализуємо рани і в стрій! Якщо я перестану посміхатися - я вмерла. А я жива. Я в Україні. Ми зробили це разом, але це все лише початок!" - написала вона.

На свою сторінку в Іnstagram захисниця додала фото на фоні українського прапору.

"Це був початок. А тепер я вдома. І все на світі треба пережити, і кожен фініш - це, по суті, старт. Кожен захисник Маріуполя повернеться додому. Кожен клаптик української землі буде відвойовано. Ми повернулись, щоб боротись далі!" - зазначила "Пташка".

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений birdie mad (@mad_birdie31)

Що передувало

21 вересня відбувся великий обмін полоненими. Він пройшов у декілька етапів і у дуже різних локаціях. З російського полону ми повернули 215 людей.

Глава Офісу Президента України Андрій Єрмак повідомив, що Віктор Медведчука передали рф в обмін на 200 українських героїв. Більше того, Володимир Зеленський повідомив, що Україна звільнила з російського полону 10 іноземних громадян.

Українські Національні Новини

Суспільство