zaluzhniy-oprilyudniv-skhemu-zavdannya-rosiyskikh-udariv-po-teritoriyi-ukrayini

Залужний оприлюднив схему завдання російських ударів по території України

 • 149834 переглядiв

КИЇВ. 10 жовтня. УНН. Головнокомандувач Збройних Сил України Валерій Залужний у своєму Telegram оприлюднив схему завдання державою-агресором ракетно-авіаційних та ракетних ударів по території України, передає УНН.

Деталі

Схема завдання ударів оприлюднена станом на 10:20-11:00 сьогоднішніх обстрілів.

Противник застосував крилаті ракети повітряного, морського та наземного базування, балістичні ракети, зенітні керовані ракети, розвідувальні та ударні БПЛА типу “Shahed-136”.

Цитата

“Сили і засоби протиповітряної оборони Повітряних Сил, Сухопутних військ ЗС України та наші зенітні розрахунки знищили більшість смертоносних ракет і боєприпасів. В умовах такої інтенсивності завдання ударів одночасно з усіх напрямків вони продемонстрували професійність і відданість справі”, – зазначив Залужний.

Головнокомандувач Збройних Сил додав, що українська армія змушена відбивати ці атаки, застосовуючи озброєння радянських часів, яке до того ж не в достатній кількості.

Доповнення

Російські окупанти протягом доби завдали понад 84 ракетних та авіаційних удари по мирних містах України.

Внаслідок масованої атаки армії рф на Україну пошкоджено близько 70 об’єктів, відомо про 11 загиблих та 87 постраждалих, серед них є працівники поліції.

Українські Національні Новини

Війна