zaluzhniy-poprosiv-blogeriv-utrimatisya-vid-publichnikh-otsinok-boyovikh-diy-i-rishen-komandiriv

Залужний попросив блогерів утриматися від публічних оцінок бойових дій і рішень командирів

 • 127316 переглядiв

КИЇВ. 23 квітня. УНН. Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний закликав українських блогерів утриматися від публічних оцінок бойових дій і рішень командирів, пише УНН.

Цитата

"Звертаю увагу, що у соціальних мережах періодично з'являється інформація, яка використовується ворогом для нанесення втрат Збройним Силам України. Військове керівництво не надає жодної важливої інформації про поточні операції. Я в черговий раз закликаю всіх, особливо блогерів з великими аудиторіями, утриматися від публічних оцінок бойових дій, логістики, забезпечення і рішень командирів", - написав Залужний у Telegram.

Деталі

Головнокомандувач ЗСУ наголосив, що  лише військове керівництво володіє всією повнотою інформації та використовує її для відбиття агресії.

"Запорукою успішного знищення противника є нерозповсюдження цієї інформації. Вірте Збройним Силам України. Ми робимо свою роботу. У нас потужний, підступний і безжалісний ворог, який використовує будь-що для нанесення нам втрат. Не ставайте інструментом у його руках!" - підкреслив Залужний.

Доповнення

Генштаб ЗСУ повідомляє, що противник проводить наступальні дії у Східній операційній зоні з метою розгрому угруповання Об’єднаних сил, встановлення повного контролю над територією Донецької і Луганської областей та забезпечення сухопутного шляху між зазначеними територіями та окупованим Кримом.

Українські Національні Новини

Суспільство