zamakh-na-mikhaylika-sud-vzyav-pid-vartu-vsikh-pidozryuvanikh

Замах на Михайлика: суд взяв під варту всіх підозрюваних

 • 9874 переглядiв

ОДЕСА-КИЇВ. 27 вересня. УНН. Київський райсуд Одеси взяв під варту Лашу Герасин, третього підозрюваного у замаху на одеського активіста Олега Михайлика, передає кореспондент УНН.

Суд задовольнив клопотання прокуратури та обрав Герасин запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб без альтернативи внесення застави.

Також стало відомо, що Герасин фігурує у якості підозрюваного у кримінальному провадженні – щодо крадіжки з проникненням. У цьому провадженні він вийшов під заставу. Він неодноразово перетинав державний кордон України.

Таким чином, суд взяв під варту всіх трьох підозрюваних у замаху. 

Нагадаємо, сьогодні суд в Одесі обирав запобіжні заходи підозрюваним у замаху на вбивство активіста Олега Михайлика. Одного з підозрюваних, Торніке Герасін, доставили до суду каретою швидкої допомоги на каталці. Також до суду прибули правоохоронці, зокрема спецпідрозділи "КОРД". Суд взяв його під варту строком на 60 діб без права внесення застави. Одразу після засідання між правоохоронцями і родичами підозрюваного сталася штовханина.  

Суд взяв під варту другого підозрюваного у злочині – Манучара Варшанидзе

Як повідомляв УНН, 22 вересня в Одесі стріляли в політичного активіста Олега Михайлика. Це сталося ввечері поблизу його будинку в центрі Одеси, коли чоловік повертався додому. Поліція затримала трьох підозрюваних у злочині. Усі вони – іноземці.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП