zamakh-na-odeskogo-aktivista-ustimenka-sud-skasuvav-povernennya-spravi-do-prokuraturi

Замах на одеського активіста Устименка: суд скасував повернення справи до прокуратури

 • 8826 переглядiв

КИЇВ. 25 квітня. УНН. Апеляційний суд скасував рішення щодо повернення прокуратурі кримінального провадження щодо замаху на життя активіста, лідера одеського "Автомайдану" Віталія Устименка. Про це повідомила прес-служба прокуратури Одеської Області, передає УНН.

Так, у середу Одеський апеляційний суд задовольнив апеляційну скаргу прокуратури на рішення районного суду. Цю скаргу також підтримала сторона потерпілих.

"Таким чином, скасовано рішення Приморського районного суду про повернення обвинувального акту щодо замаху на життя активіста прокуратурі для усунення недоліків, які не знайшли свого підтвердження у ході апеляційного розгляду", - йдеться в повідомленні.

Наразі призначено розгляд обвинувального акту в Приморському райсуді м. Одеси в іншому складі суду.

Також за клопотанням прокуратури на два місяці продовжено строк тримання під вартою для двох підозрюваних осіб.

Як повідомляв УНН, 5 червня минулого року двоє чоловіків скоїли замах на життя громадського активіста, лідера одеського "Автомайдану" Віталія Устименка на Фонтанській дорозі в Одесі. Чоловіки нанесли потерпілому декілька ударів колюче-ріжучими предметами. Активіст залишився живий.

Також нагадаємо, що суд продовжив запобіжний захід у вигляді тримання під вартою підозрюваним у замаху на вбивство Устименка.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП