zamist-loterey-u-zhitlovomu-budinku-rozmistili-igrovi-avtomati-deputat

Замість лотерей у житловому будинку розмістили ігрові автомати - депутат

 • 10235 переглядiв

КИЇВ. 23 жовтня. УНН. В одному з житлових будинків Тернополя активно функціонує клуб з ігровими автоматами, повідомив депутат Тернопільської міськради Сергій Лупак на своїй сторінці в Facebook.

При цьому клуб повністю влаштовує поліцію, яка вважає, що все законно, додав депутат.

"Коли в твоєму багатоквартирному будинку знаходяться лотереї, а по факту це ігрові автомати, то на прибудинковій території знаходиш ось такі речі. Національна поліція заявляє, що те, що під лотереєю знаходиться, все законно", - зазначив Лупак.

На опублікованих депутатом фото - бонг (бульбулятор - сленг.), що використовується, як правило, для куріння канабісу.

Лупак уточнив, що йдеться про зал "Національних лотерей", і цей випадок демонстративного порушення законодавства - не єдиний.

"У даних закладах відбувається розпиття алкогольних напоїв і навіть вживання наркотичних речовин. Поліція запевняє, що вони перевіряють такі заклади і вони відповідають нормам чинного законодавства.

Також вони нібито контролюють, але фактично цього не відбувається, тому що мої вікна виходять на гральний заклад і я бачу, буває там поліція чи ні", - зазначив Лупак в коментарі місцевим ЗМІ.

Нагадаємо, не тільки в Тернополі критична ситуація з відсутністю нагляду за нелегальним ігровим ринком.

Спільний рейд журналістів і представників оператора лотерей "М.С.Л.", під вивісками якого часто і ховаються нелегали - показав, що подібні клуби безперешкодно функціонують в Києві на тлі багаторічних, але безрезультатних кримінальних проваджень поліції.

Наприклад, в Борисполі нелегальний клуб виявлений на відстані 7 хвилин їзди від головного управління поліції, але правоохоронці стверджують, що за цим фактом третій рік "встановлюють осіб".

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Бойовики чотири рази обстріляли позиції ЗСУ, є загиблий

     • 10261 переглядiв

    Клімкін розповів про майбутню зустріч з Сійярто

     • 9651 переглядiв

    Підпільний нафтопереробний завод виявлено на Сумщині

     • 12663 переглядiв