zamist-zamorozhenikh-yagid-272-kg-gashishu-polski-mitniki-viyavili-partiyu-narkotikiv-u-vantazhivtsi-z-ukrayini

Замість заморожених ягід - 272 кг гашишу: польські митники виявили партію наркотиків у вантажівці з України

 • 455005 переглядiв

КИЇВ. 3 жовтня. УНН. Польські митники попередили контрабанду 272 кг гашишу з України до Польщі через пункт пропуску "Краківець-Корчова", передає УНН із посиланням на PAP.

Деталі

Контрабанда вартістю 13 мільйонів злотих була захована у вантажівці, що перевозила заморожені товари, повідомила PAP прес-секретар Палати податкової адміністрації в Жешуві Едіта Чабовська.

Контрабанду виявили під час перевірки вантажівки-рефрижератора на прикордонному переході в Корчовій. Автомобіль в'їжджав до Польщі з України і, за документами, перевозив понад 20 тонн заморожених ягід бузини.

За словами речника, товар був упакований у 131 пластиковий пакет.

Аналізи, проведені у лабораторії Підкарпатського митно-податкового управління у Перемишлі, підтвердили, що виявлена ​​речовина була гашишем.

Після виявлення контрабанди подальші дії здійснювали співробітники Правління у Жешуві Центрального бюро розслідувань. Затримано 54-річного водія вантажівки.

У Підкарпатському відділенні Управління боротьби з організованою злочинністю та корупцією Національної прокуратури в Жешуві йому було пред'явлено звинувачення. Суд ухвалив затримати затриманого на три місяці.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП