zamoviv-ukrayinsku-pisnyu-u-krimu-vidviduvacha-baru-oshtrafuvali-na-50-tisyach-rubliv

Замовив українську пісню: у Криму відвідувача бару оштрафували на 50 тисяч рублів

 • 131298 переглядiв

КИЇВ. 17 серпня. УНН. Підконтрольний рф Ленінський районний суд Криму оштрафував на 50 тисяч рублів Дмитра Гайна, який замовив пісню "Дике поле" українського репера YARMAK у кафе "Краб" міста Щолкіне. Про це повідомляє пресслужба суду, передає УНН.

Деталі

"Чоловік порушив положення, передбачене ч. 1 ст. 20.3.3 КоАП РФ (Пропаганда чи громадське демонстрування нацистської атрибутики чи символіки – ред). У судовому засіданні правопорушник свою провину визнав повністю, додатково пояснив, що він був у стані сильного алкогольного сп'яніння", – йдеться у повідомленні суду.

Додамо

15 серпня російський суд у Криму заарештував на 10 діб діджея Юрія Радіонова, який увімкнув пісню "Дике поле" українського репера YARMAK у кафе "Краб". Діджей на суді провину визнав частково. За його словами, відео з українською піснею було ним поставлене на замовлення одного з відвідувачів кафе, її змісту він не знав.

Раніше у соцмережах опубліковано відео, на якому видно, що у кафе "Краб" транслювався кліп "Дике поле". Він закінчується написом "Слава ЗСУ".

Українські Національні Новини

Суспільство