zapisotskiy-pro-groshi-uyefa-na-borotbu-z-koronavirusom-yikh-poki-nemaye-voni-virtualni

Запісоцький про гроші УЄФА на боротьбу з коронавірусом: їх поки немає, вони віртуальні

 • 9450 переглядiв

КИЇВ. 14 травня. УНН. Обіцяні 4,3 млн євро від УЄФА на боротьбу з COVID-19 ще не надійшли. Про це повідомив генеральний секретар УАФ Юрій Запісоцький, передає УНН із посиланням на sport.ua.

"Поки що ці гроші віртуальні. Ні терміни, ні порядок фінансування - ще не визначені. У нас ще немає повного розуміння, скільки грошей і на що можна буде витрачати. Ми, як і ви, про це більше дізнаємося з пресрелізів УЄФА", - розповів він.

Запісоцький уточнив, що 26 травня відбудеться відеовиконком УЄФА. Під час засідання будуть остаточно затверджені всі регламенти, у тому числі - на які потреби асоціації зможуть витратити гроші УЄФА.

"Важливо розуміти, що фізично грошей поки немає. УЄФА задекларувала, що вони будуть допомагати, заявили обсяг цих коштів - по 4,3 млн на кожну асоціацію. Як ми обговорювали на останній відеоконференції генеральних секретарів, так як це гроші програми Hat-trick, буде збиратися ще комітет Hat-trick, потім ще буде виконком УЄФА, і вже після цього буде повне розуміння. Як тільки буде чіткий регламент роботи, ми з задоволенням прокоментуємо, що можемо зробити і кому допомогти", - сказав Запісоцький.

Нагадаємо, за даними The Washington Post, ФІФА спростувала звинувачення швейцарського журналіста на адресу президента УАФ. 

Українські Національні Новини

Здоров'я