zapobizhniy-zakhid-lerosu-obiratimut-u-vivtorok-zasidannya-sudu-perenesli

Запобіжний захід Леросу обиратимуть у вівторок: засідання суду перенесли

 • 14435 переглядiв

КИЇВ. 12 листопада. УНН. Запобіжний захід позафракційному народному депутату Гео Леросу обиратимуть у Печерському районному суді міста Києва 16 листопада. Про це нардеп повідомив на своєму Facebook, передає УНН.

Цитата

“Суд по обранню мені запобіжного заходу перенесено на 16.11.21 на 15:25 у Печерському суді за адресою: вул. Володимирська, 15”, - написав він.

Додамо

Сьогодні Гео Леросу вручили нову підозру. Повідомлялося, що суд обиратиме запобіжний захід сьогодні о 17:00.

Як стало відомо, на цей раз підозру вручили у справі за невиконання рішення суду, який зобов'язав нардепа спростувати пост у Facebook з критикою брата голови Офіса Президента Дениса Єрмака.

Нагадаємо

Під час призначення Олексія Резнікова на посаду міністра оборони Гео Лерос вдався до публічних образ і непристойних жестів на адресу Президента України. Лерос звернувся безпосередньо до Глави держави, звинувативши в тому, що ОП “клепає” на нього “справу”. “Ви — головний зрадник у країні”, — сказав нардеп, після чого голова ВР Руслан Стефанчук наказав вимкнути Леросу мікрофон.

Перед тим, як піти з трибуни, Лерос встиг показати Зеленському середній палець.

Згодом Лероса рекомендували відсторонити від участі у п’яти пленарних засіданнях Верховної Ради за нецензурні жести у парламенті.

11 листопада Леросу вручили підозру за непристойний жест, який він показав під час виступу з трибуни Верховної Ради, 4 листопада.

Українські Національні Новини

Політика