zaporizhchina-dozvolili-evakuatsiyu-zhiteliv-trokh-mist-po-rukhu-koloni-z-mariupolya

Запоріжчина: дозволили евакуацію жителів поблизу трьох міст по руху колони з Маріуполя

 • 133428 переглядiв

КИЇВ. 2 травня. УНН. До евакуаційної колони, яка сьогодні прямуватиме з Маріуполя до Запоріжжя, можуть приєднатися жителі поблизу трьох населених пунктів Запорізької області по маршруту колони, повідомив голова Запорізької ОВА Олександр Старух у Telegram, пише УНН.

Цитата

"Звертаюся до жителів Запорізької області, які хочуть евакуюватися. За підтримки ООН та Червоного Хреста сьогодні погоджено "зелений коридор" Маріуполь-Запоріжжя. Колони автобусів будуть прямувати через Бердянськ (Луначарське кільце), Токмак (орієнтовно 11:30-12:00, час може змінитись, кафе Нірвана), та Василівку. Виходьте та чекайте на колонну по ходу руху транспорту!" - написав Старух.

Доповнення

За два перші дні українська сторона евакуювала понад сто жінок, дітей та людей похилого віку з території металургійного комбінату "Азовсталь".

Голова фракції “Слуга народу” і очільник української переговорної групи з рф Давид Арахамія повідомив, що евакуація людей з “Азовсталі” — це лише перша частина “спецоперації”, у підсумку якої планується вивезти всіх людей з заводу.

2 травня вранці евакуація з Маріуполя повинна була продовжитися. За підтримки ООН та Червоного Хреста було погоджено дві додаткові локації для посадки людей в евакуаційну колону, яка виїде із Маріуполя. Це – селище Мангуш та Луначарське кільце біля Бердянська.

Українські Національні Новини

Суспільство