zaporizhzhya-prodovzhuye-gotuvatisya-do-oboroni-ova

Запоріжжя продовжує готуватися до оборони - ОВА

 • 410651 переглядiв

КИЇВ. 16 травня. УНН. У Запоріжжі людям роз'яснюють алгоритми дій, необхідних під час війни, а підрозділи ТрО вдосконалюють свій вишкіл, готуючись до боїв з агресором, йдеться у зведенні від Запорізької ОВА за добу, пише УНН.

Цитата

"Запоріжжя працює та продовжує готуватися до оборони, а патрульна поліція та поліція охорони виконують завдання із забезпечення громадського порядку. (...) У Запоріжжі активно ведеться роз’яснення людям алгоритмів дій, необхідних під час війни, а підрозділи ТрО вдосконалюють свій вишкіл, готуючись до боїв з агресором, відточують навички стрільби зі стрілецької зброї та гранатометів, тактичної медицини та водночас несуть службу з охорони та оборони важливих об'єктів та ключових шляхів на підступах до Запоріжжя", - йдеться у повідомленні Запорізької ОВА.

Деталі

Як вказали в ОВА, на Запорізькому напрямку противник "вів артилерійські обстріли підрозділів наших військ по всій лінії зіткнення, намагаючись покращити своє тактичне положення, але як тільки отримує “по зубах”, його бойовий запал вщухає".

Доповнення

За даними ОВА, у Запорізькій області між колаборантами та окупантами виникають серйозні непорозуміння.

Українські Національні Новини

Суспільство