zaporizkiy-gospital-dlya-veteraniv-viyni-maye-pratsyuvati-zelenskiy

Запорізький госпіталь для ветеранів війни має працювати – Зеленський

 • 15593 переглядiв

КИЇВ. 19 серпня. УНН. Президент України Володимир Зеленський наголосив на важливості збереження Запорізького госпіталю ветеранів війни й доручив Фонду держмайна спільно з Кабінетом Міністрів вирішити питання передачі корпусів, якими користується установа, у власність ОДА. Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу ОПУ.

Так, про це йшлося під час відвідання Главою держави госпіталю в межах його робочої поїздки до Запорізької області.

"Тому це питання ми вирішимо – зараз говорили з Фондом держмайна. Ми все це вирішимо впродовж кількох тижнів", – повідомив Президент, наголосивши, що ветерани повинні отримувати якісну меддопомогу.

Повідомляється, що Зеленський зателефонував голові Фонду держмайна Дмитру Сенниченку та доручив опрацювати це питання спільно з Кабінетом Міністрів у найкоротші терміни, щоб госпіталь міг повноцінно функціонувати та надавати послуги ветеранам.

"Глава держави констатував, що подібних проблем в Україні багато. Для їхнього розв'язання й було створено Раду ветеранів при Офісі Президента. Він запропонував голові ОДА опрацювати питання не лише збереження, а й модернізації та розвитку медустанови", - зазначається в повідомлені.

Ветерани, з якими спілкувався Зеленський, також наголосили на необхідності вирішення цього питання та важливості госпіталю для них.

"Також обговорювалося створення на базі госпіталю центру психологічної підтримки та реабілітації учасників бойових дій, підтримка ініціатив, які б сприяли появі робочих місць для ветеранів", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, Зеленський зробив селфі на фоні будівництва мосту в Запоріжжі.

Українські Національні Новини

Політика