zapustyly-feierverk-na-kyivshchyni-dvom-fihurantam-povidomleno-pro-pidozru

Запустили феєрверк на Київщині: двом фігурантам повідомлено про підозру

 • 29913 переглядiв

Двом фігурантам повідомлено про підозру за запуск феєрверків у Броварах Київської області у воєнний час з нагоди святкування дня народження.

Правоохоронці повідомили про підозру двом фігурантам, які запустили феєрверк у Броварах на Київщині у воєнний час. Про це повідомляє пресслужба поліції Київської області, пише УНН.

9 березня, о 18:42 годині до поліції надійшло повідомлення про те, що у Броварах на подвір'ї одного із будинків невідомі запустили феєрверк,

- йдеться у повідомленні.

Деталі

Вже на місці правоохоронці опитали свідків події та встановили особи зловмисників. Ними виявилися двоє нетверезих чоловіків віком 36 та 44 років.

Під час досудового розслідування поліцейські встановили, що правопорушники святкували день народження жінки одного із фігурантів і таким чином вирішили її привітати.

За фактом хуліганства слідчими Броварського управління поліції повідомлено фігурантам про підозру (ч. 2 ст. 296 Кримінального кодексу України).

Нагадаємо

З січня під час повітряної тривоги у Снігурівці на Миколаївщині чоловік запускав феєрверк; йому загрожує до 5 років за хуліганство. Поліція застерігає від використання піротехніки під час воєнного стану.