zarizav-susida-ta-vkorotiv-sobi-viku-na-zhitomirschini-rozsliduyut-vbivstvo-ta-samogubstvo

Зарізав сусіда та вкоротив собі віку: на Житомирщині розслідують вбивство та самогубство

 • 9294 переглядiв

ЖИТОМИР-КИЇВ. 28 квітня. УНН. На Житомирщині сусід зарізав 60-річного чоловіка, а поки приїхали поліцейські, повісився. Про це УНН повідомили в Головному управлінні Національної поліції в Житомирській області.

За попередніми даними слідчих, близько 6:00 до обійстя 60-річного пенсіонера прийшов сусід та у ході конфлікту наніс йому ножове поранення у живіт. Потерпілого у тяжкому стані було доставлено до реанімаційного відділення Бердичівської лікарні, де за кілька годин він помер.

Поліцейські розпочали встановлення обставин травмування чоловіка, але коли прийшли додому до підозрюваного, виявили 54-річного сусіда мертвим. Попередньо, чоловік вкоротив собі віку, повісившись. Нині причину його смерті з’ясовують судово-медичні експерти.

Відповідні відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. У рамках розпочатого кримінального провадження за фактом спричинення пенсіонеру смертельного тілесного ушкодження (ч.2 ст.121 ККУ) поліцейські встановлюють обставини та причини конфлікту між чоловіками.

Також поліцейські розпочали кримінальне провадження і для встановлення обставин самогубства. Тривають слідчі дії.

Нагадаємо, на Житомирщині внаслідок ДТП двоє людей потрапили до реанімації.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП