zasidannya-komitetu-schodo-priznachennya-golovi-mzs-perenesli-na-11-lipnya

Засідання комітету щодо призначення голови МЗС перенесли на 11 липня

 • 10028 переглядiв

КИЇВ. 9 липня. УНН. Засідання Комітету у закордонних справах, який має розглянути питання відставки Павла Клімкіна з посади голови Міністра закордонних справ і призначення на його місце Вадима Пристайка, перенесли на четвер, 11 липня, коли зберуться всі народні депутати. Про це повідомила голова комітету Ганна Гопко журналістам в кулуарах парламенту, передає кореспондент УНН.

"Не буде засідання, тому що немає кворуму. Засідання буде вже у четвер о 9:30. Тому що деякі депутати зараз як кандидати на мажоритарних округах, і вони сказали, що не будуть на засіданні ні у вівторок, ні у середу – вони прийдуть лише у четвер на знакові голосування (за Виборчий кодекс - ред.). Тому в четвер о 9:30 ми вирішили провести засідання для того, щоб кадрові питання на позачерговій сесії в обід ми розглянемо, щоб уже в цій сесії підбити риску", - пояснила Гопко.

Нагадаємо, на думку члена Комітету у закордонних справах Володимира Ар’єва, нового голову Міністерства закордонних справ скоріше за все обиратиме вже новий склад Верховної Ради України.

Українські Національні Новини

Політика